Golman FK Sarajevo

Pavlović: Svi smo jedva čekali da treninzi počnu

Samir Mlaćo

Iskusni golman Bojan Pavlović i u drugom dijelu sezone stajat će na golu FK Sarajevo.

Pavlović je govorio za medije uoči današnjeg prvog treninga, te istakao nadu da će njegovi on i njegovi saigrači spremni ući u drugi dio sezone. 

"Lijepo što smo se skupili i svi smo jedva čekali da počnu treninzi. Imali smo dosta vremena za odmor i svi su odradili ono što su dobili za period uoči početka priprema. Najbitnije da svi budemo zdravi i mislim da su svi to shvatili ozbiljno", kazao je Pavlović.

Bordo tim je uoči kraja prvog dijela sezone bio u pobjedničkom nizu.

"Tako se namjestilo da smo posljednji mjesec imali i najbolji mjesec u cijeloj godini. Nije nam išlo na ruku što se u tom trenutku završio prvi dio prvenstva, ali imali smo vremena da se odmorimo te da se sada dobro spremimo", dodao je Bojan Pavlović, golman FK Sarajevo. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.