Nogometaši Sarajeva odradili i prvi trening

Odazvali se svi igrači

Nogometaši Sarajeva odradili i prvi trening

Samir Mlaćo

Nakon jučerašnje prozivke u prostorijama kluba, nogometaši FK Sarajevo danas su odradili prvi  trening u 2017. godini. 

Trening je obavljen na pomoćnom terenu Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović-Hase", a odazvali su se svi igrači sa jučerašnje prozivke.

Još uvijek se čeka dolazak Nermina Crnkića, koji je novogodišnje praznike proveo u Americi, a sada ima problema sa letom za naš glavni grad. Navijači Sarajeva koji su došli pozdraviti svoje ljubimce istakli su velika očekivanja u drugom dijelu sezone, a poznato je da bordo tim do sada nije angažovao nijedno novo ime.

Marko Ćetković je sporazumno raskinuo saradnju, a i na današnjem treningu sve glasnije se spominjao odlazak Haris Duljevića, kojeg su jučer čelnici Sarajeva skoro pa potvrdili. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako je već poznato, izabranici Mehmeda Janjoša 21. januara putuju u Čitluk, gdje će boraviti do 29. januara. U Čitluku će odigrati prijateljske duele sa Brotnjom i Veležom, a drugi dio priprema od 1. do 13. februara zakazan je u Antaliji (Turska). Tamo će bordo momci odigrati tri prijateljska susreta, a još uvijek nije upoznat protivnik za generalku pred početak drugog dijela sezone. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi