Povratnik na Otoku

Uzelac po drugi put oblači dres Olimpica

Samir Mlaćo

Dejan Uzelac (23) danas će odraditi prvi trening sa FK Olimpic, te i zvanično potpisati ugovor.

Vukovi su u ponedjeljak startali sa pripremama, a prvi dio će obaviti u Sarajevu. Uzelac će pojačati zadnju liniju tima sa Otoke, a u našu zemlju vraća se iz srbijanskog Metalca.

Uzelac je u našoj zemlji nastupao za Drinu Zvornik, Željezničar, te Olimpic, čiji će dres obući po drugi put, dok je u Srbiji pored Metalca nosio dres Banata iz Zrenjanina te Proletera iz Novog Sada. 

Olimpic se 21. januara odigrati prijateljski susret sa Veležom, a početkom februara planiran je polazak za Makarsku gdje će izbranici Faruka Kulovića odraditi drugi dio priprema. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.