Alen Mikuličić napustio redove Olimpica

Upisao osam nastupa u prvom dijelu sezone

Alen Mikuličić napustio redove Olimpica

S. Mlaćo

Nakon iskusnog Bojana Regoje, Olimpic je danas sporazumno raskinuo saradnju i sa lijevim bekom Alenom Mikuličićem (25) koji je na Otoku stigao iz redova hrvatskog Primorca 1929.

Mikuličić je u dresu tima sa Otoke upisao sedam nastupa u ligi, te jedan u kup takmičenju, ali danas se odlučio razići sa trenutno posljednjeplasiranim timom Premijer lige naše zemlje. 

Pored Primorca i Olimpica, ovaj lijevi bek nastupao je za Mosor, Varaždin, Uskok, Val, Dugopolje, a u narednim danima će biti poznato gdje će nastaviti svoju karijeru. 

Olimpic je sa pripremama startao u ponedjeljak, a jedini cilj izabranika Faruka Kulovića je opstanak u premijerligaškom društvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi