Olimpic i Bojan Regoje sporazumno raskinuli saradnju

Iskusni branič napustio Otoku

Olimpic i Bojan Regoje sporazumno raskinuli saradnju

S. Mlaćo

FK Olimpic jučer je i zvanično startao sa pripremama za drugi dio sezone, a poznato je da član tima sa Otoke od danas više nije iskusni branič Bojan Regoje.

Olimpic i Regoje danas su dogovorili sporazumni raskid saradnje, a ovaj iskusni fudbaler imao je važeći ugovor do ljeta ove godine. 

Regoje (35) je u ljeto 2011. godine stigao na Otoku iz Slavije, a ove sezone upisao je 13 nastupa te tri pogotka. Radi se o jednom od najiskusnijih igrača u našoj Premijer ligi koji je u sezoni 2014/15 sa Vukovima osvojio i njhov jedini trofej, kup naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Još uvijek nije poznato gdje će nastaviti karijeru, a pored Slavije i Olimpica Regoje u svojoj dosadašnjoj igračkoj karijeri ima upisana i dva nastupa za reprezentaciju naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije