Novi predsjednik UO kluba

Kraljević: Široki Brijeg je ponos svih nas

M. Maksimović

Novi predsjednik Upravnog odbora NK Široki Brijeg, Miro Kraljević, najavio je bolje dane kluba s Pecare. 

Načelnik Širokog Brijega ponovio je da je klub ponos svih građana ovog malog gradića u Hercegovini, te da ga svi oni trebaju na više načina podržati i poduprijeti.

“Cilj je zadržati ga na dosadašnjem organizacijskom nivou. Stvoreni su preduvjeti da klub postiže odlične rezultate na koje ćemo i u budućnosti biti ponosni i koji će nas činiti radosnim na Pecari”, rekao je Kraljević.

Uz novu upravu s Kraljevićem na čelu, Široki je dobio i novog šefa struke, Gorana Sablića, koji će na Pecari službeno biti predstavljen danas.

Široki je prvi dio sezone završio na sedmom mjestu, tri boda ispod Slobode.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.