Široki s novim trenerom u borbu za Ligu 6

Sablić na klupi Širokog

Široki s novim trenerom u borbu za Ligu 6

E. Škorić

Novi upravni odbor Širokog Brijega angažovao je novog trenera, pa će klub u borbi za Ligu za prvaka voditi Goran Sablić.

Odlukom nove klupske uprave 38-godišnji Sablić je imenovan za trenera. Sablić je u karijeri igrao za Hajduk i Dynamo Kiev, a kao trener je u dva navrata vodio Split.

U stručnom štabu pomagat će mu Denis Ćorić, dosadašni trener prve momčadi Širokog, te nekadašnji igrač Širokog Mirko Hrgović.

Novi v.d. direktor kluba do kraja sezone bit će aktualni glavni tajnik kluba Dragan Soldo, dok će na dužnosti sportskog direktora i dalje ostati Dalibor Šilić. Novi predsjednik Širokog je Miro Kraljević, gradonačelnik Grada Širokog Brijega.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi