Trener Reala sasvim iskreno

Zidane: Ovo nije dobro, nešto se dešava

D. Vejo

Dva poraza uzastopno ozbiljno su uzdrmala Kraljeve ali i Zizou effect koji očigledno negdje popušta.

Prvo je novi napadač Seville Stevan Jovetić u 92. minuti meča srušio Real i tako prekinuo seriju od 40 utakmica bez poraza, a nakon toga uslijedio je poraz od Celte u Kupu kralja i to na Santiago Bernabeu, zbog čega su u posljednja dva kola Galaktikosi teren napustili pognute glave. 

Sve to, ozbiljno je uzdrmalo i upalilo alarm strategu Reala Zinedineu Zidaneu koji ne krije činjenicu da nešto nije u redu sa timom.

"Dva poraza uzastopno, nešto se dešava. Odigrali smo dvije dosta čudne utakmice. Moramo što prije da dođemo svijesti i da krenemo popravljati rezultate. Ne znam šta se dešava, ali šta god da je, moramo to što prije otkriti", kazao je Francuz.

U narednom kolu Primere, Real će na svom terenu dočekati ekipu Malage te će to biti dobra prilika da Galaktikosi osvjetle obraz.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.