Juventusu nevjerovatan novac za Dybalu

Real ga plaća 90 miliona eura

Juventusu nevjerovatan novac za Dybalu

Midhat Šljivak

Ekipa Juventusa mogla bi ponovo inkasirati ogroman novac od transfera svojih fudbalera.

Nakon što su prošlog ljeta prodali Paula Pogbu Manchester Unitedu za 105 miliona eura, naredno ljeto bi moglo biti rezervisano za veliki transfer Paula Dybale.

Španski mediji su prethodnih dana pisali kako je argentinski fudbaler već dogovorio prelazak u redove Real Madrida, koji bi za dolazak 23-godišnjeg ofanzivca mogao izdvojiti zaista ogroman novac.

Navodno, Kraljevi će Staroj dami za Dybalu isplatiti čak 90 miliona eura, što bi bio još jedan fantastičan posao torinskog kluba.

Dybala je član Bianconera postao 2015. godine. Stigao je iz Palerma za 32 miliona eura i zarada na njemu, baš kao i na Paulu Pogbu bi bila izuzetna.

Interes za ovog fudbalera pokazivala je i Barcelona. Ipak, ponuda koja je stigla na adresu italijanskog prvaka nije bila zadovoljavajuća, pa su je lagano odbilo. Dybala bi ipak mogao u Španiju narednog ljeta, ali u dres Barcinog najvećeg rivala madridskog Reala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone je fantastični argentinski fudbaler odigrao 10 utakmica u Seriji A, a postigao je tri pogotka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi