Najavio novu zvijezdu

Rivaldo: Coutinho bi unaprijedio igru Barcelone

Legendarni Rivaldo vjeruje da bi Philippe Coutinho predstavljao pojačanje za Barcelonu. 

Brazilac je trenutno jedan od najboljih igrača Liverpoola, a njegove igre zapazio je i Rivaldo koji je samo biranim riječima govorio o mladom sunarodnjaku.

"Coutinho je fantastičan fudbaler koji poznaje Neymara. Oni su veliki prijatelji i veliki igrači. Vjerujem da Coutinho želi da pređe u Barcelonu jer je to tim koji privlači najbolje svjetske igrače. Ukoliko dođe do tog transfera, Barcelona će napraviti veliki posao jer bi Coutinho zasigurno unaprijedio igru", kazao je Rivaldo. 

U slučaju da katalonski klub odluči angažovati Coutinha, jasno je da će morati izdvojiti najmanje 80 miliona eura na ime obeštećenja. Za njegove usluge je ranije interes pokazao Paris Saint-Germain. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.