Klopp ne prestaje da hvali Brazilca

"On je nevjerovatan igrač"

Klopp ne prestaje da hvali Brazilca

D. Vejo

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp ne prestaje da hvali jednog od najboljih igrača Redsa, Philippea Coutinha.

Brazilac ove sezone pratkično blista na Anfieldu. Njemački stručnjak, stvorio je homogenost između igrača te uspostavio timski duh, koji je Liverpool nakon 18 odigranih kola postavio na drugu poziciju Premiershipa, a gdje su uspjeli da prikupe 40 bodova.

Prema mišljenju Nijemaca, najviše zasluga za to ide sjajnom veznjaku.

"Coutinho je nevjerovatan igrač. Ima toliko snažan i precizan šut, da je to strašno. Ja da imam šut kao on, svaki dan bih išao da napucavam neki zid ili nešto, kako bih dobijao na samopouzdanju", istakao je šaljivo kormiral Liverpoola, Jurgen Klopp.

Da posjeduje impozantan fudbalski kvalitet, Coutinho je potvrdio tako, što se za njega interesuju mnogi evropski velikani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi