Foto: EPA

Navijač Uniteda nezadovoljan Mourinhom

Veliko nezadovoljstvo: Želi otkaz Mourinhu i dolazak Pulisa

Midhat Šljivak

Jedan navijač Manchester Uniteda javio se u program BBC radija, a njegova reakcija nakon remija protiv Stoke Cityja (1:1) je bila izuzetno zanimljiva.

Nezadovoljni navijač želi da rukovodstvo Crvenih đavola uruči otkaz Joseu Mourinhu i da na njegovo mjesto dovede menadžera West Bromwich Albiona Tonyja Pulisa.

WBA igra dosta dobro pod vodstvom Pulisa i trenutno je osmi u Premiershipu, a ovaj Velšanin je dosta uspjeha imao vodeći i Stoke City.

"Želim da Mourinho ode. Vjerujem kako bi Tony Pulis bio odličan menadžer za United", tvrdi izvjesni Devin, navijač tima s Old Trafforda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Očigledno da ni dobra serija rezultata tima s Teatra snova nije zadovoljila ovog navijača na čije se riječi nasmijao i Robbie Savage, poznati fudbaler koji trenutno radi na BBC-u.

United je nakon 22 odigrana kola na šestom mjestu Premiershipa sa 41 osvojenim bodom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.