Savić napustio Prijedorčane

RK Prijedor ostao bez lijevog beka

D. Vejo

Trener premijerligaša Prijedora Dragomir Šaponja pod hitno će morati da pronađe rješenje na poziciji lijevog beka, s obzirom da je isto napustio Srđan Savić.

Razlog zbog kojeg je prvi strijelac kluba odlučio da napusti Prijedorčane leži u neizmirenim dugovima prema istom.

Međutim, on nije dugo čekao na to da pronađe novu sredinu. Ekipa Krajine iz Cazina odmah je pohrlila da u svoje redove dovede stamenog lijevog beka koji je danas počeo trenirati sa trinaestoplasiranim timom u Premijer ligi BiH.

Iz kluba poručuju, da su sve obaveze prema pomenutom igraču izmirene.

"Svu potrebnu dokumentaciju dostavili smo Registracionoj komisiji saveza kojom osporavamo prelazak u novu sredinu, dakle ostavljamo takvu mogućnost uz obeštećenje i čekamo konačnu odluku", kazao je Sportski direktor Prijedora, Aleksandar Miljuš.

Nakon prvog dijela najelitnijeg takmičenja u državi, Prijedor zauzima 12. poziciju sa 13 osvojenih bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.