Federalni prvoligaš iz Simin Hana

Sloga nije zaključila listu pojačanja, Bašić zadovoljan

Samir Mlaćo

Nogometaši Sloge Simin Han danas imaju slobodan dan, a prije toga trener Nermin Bašić sa saradnicima je zadao veoma dobar tempo. 

Tim iz Siminog Hana želi što spremnije ući u drugi dio sezone Prve lige Federacije, te pokazati svoje kvalitete.

"Prvi mikrociklus od sedam dana je završen. Uveli smo red, rad i disciplinu te radimo na Tušnju, kao i fitnes treninge u Simin Hanu. Radimo već taktičke zamisli, a na raspolaganju imamo 26 igrača sa tri golmana. Imamo tu neka 3-4 igrača na probi, a što se tiče pojačanja listu nismo zajljučili. Potrebna su nam dva-tri igrača, a moram priznati da smo mnogo toga uradili na organizaciji kluba", ističe trener Sloge Nermin Bašić. 

"Dobili smo i zvaničnu internet stranicu kluba, preko koje će navijači moći pratiti sve aktivnosti i mislim da klub definitivno napreduje na svim poljima. Ljudi u klubu su veoma ozbiljni i ljubazni, te vjerujem da smo na pravom putu", dodao je Bašić, koji je prije Sloge vodio Metalleghe BSI iz Jajca i NK Travnik. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zvanična stranica ovog kluba (www.fkslogasiminhan.ba) donosi stalne aktivnosti kluba, a Bašić nam je otkrio da će njegov tim prije puta u Međugorje odigrati četiri prijateljske utakmice. Poznato je da su protivnici za sada Sloga Tojšići, Budućnost, NK Vitez, dok će četvrti protivnik biti poznat naknadno. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.