Nije zadovoljio na probi

Ermin Imamović napustio pripreme Zrinjskog

M. Maksimović

Stoper Ermin Imamović danas je napustio pripreme Zrinjskog u Međugorju i on neće biti pojačanje Plemića za nastavak sezone.

Vrijedno spomena je i da će se sutra u Mostaru pojaviti Saša Kajkut koji će potpisati ugovor s Mostarcima, dok će se pripremama priključiti u petak.

Zrinjski je danas službeno potvrdio i da će 3. februara prvi protivnik na pripremama u Medulinu ipak biti Mladost iz Lučana, a ne Vojvodina kako je u početku bilo najavljeno. Nakon prvog dijela sezone Mladost se nalazi na petoj poziciji Super Lige Srbije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski će nakon Međugorja posljednjeg dana ovog mjeseca otputovati u Medulin.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.