Opuštajući trening Plemića, Žeravica na izlaznim vratima

S priprema Zrinjskog iz Međugorja

Opuštajući trening Plemića, Žeravica na izlaznim vratima

Endin Čaušević

Aktuelni bh. prvak Zrinjski još uvijek se nalazi u Međugorju gdje se igrači ove ekipe pripremaju za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH.

Igrači Zrinjskog danas su trenirali nešto opuštenijim tempom, te su cijeli trening igrali nogo-tenisa. Ivica Barbarić odlučio je nakon nekoliko žestokih treninga da malo poštedi svoje fudbalere, a u narednim danima akcenat će biti na uigravanju ekipe.

S druge strane, golmani mostarske ekipe trenirali su na drugom terenu Sport centra u Međugorju. Za razliku od svojih saigrača za njih ni danas nije bilo poštede od strane trenera golmana Feđe Kulaglića.

Miloš Žeravica napustio je pripreme Zrinjskog i trenutno se nalazi u Mostaru gdje čeka rasplet situacije. Naime, Žeravica se nalazi na izlaznim vratima kluba i čeka se zvanična potvrda sporazumnog raskida ugovora. Podsjećamo, aktuelnog bh. prvaka jučer je napustio Matej Sivrić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi