Utakmica se pretvorila u cirkus

Rat na terenu: Hodžić pocrvenio u (ne)prijateljskoj utakmici

Fudbaleri Dinama u ovim trenucima igraju jednu, u najmanju ruku, nesvakidašnju utakmicu u Turskoj, a protivnik je Zaglebie iz Lubina.

Iako je riječ o pripremnoj utakmici, u prvom poluvremenu su viđena čak četiri crvena kartona i ovaj susret je očigledno sve osim prijateljski.

Jedan od onih koji su isključeni je i naš Armin Hodžić, koji je teren morao napustiti već u 22. minuti nakon okršaja sa Tosikom na terenu. Zbog ovog koškanja je isključen i fudbaler Zagliebja, a nakon toga je na terenu izbio opšti sukob fudbalera dva kluba.

Velika nervoza je rezultirala novim isključenjima. U 29. minuti crveni karton je dobio i Lubomir, da bi samo osam minuta nakon toga i Moro morao izaći iz igre.

U situaciji devet na devet bolje se snašao Dinamo, koji je u finišu prvog poluvremena poveo sa 1:0 preko Danija Olma, a ko zna šta bi se još moglo izdešavati do kraja ovog susreta.


Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.