Novi napadač Plemića

Kajkut: Želim titulu, ali ne treba otpisati još tri tima

Midhat Šljivak

Iskusni napadač Saša Kajkut novo je lice u redovima aktuelnog prvaka BiH Zrinjskog. Ovaj 32-godišnji fudbaler danas je odradio prve treninge s Plemićima, a s mostarskim timom ima samo jedan cilj  - titula prvaka BiH.

Prvi utisci su pozitivni, a Kajkut je spreman stigao u redove aktuelnog prvaka.

"Jutros sam se priključio ekipi. Utisci su pozitivni, a ja ću što prije pokušati d se uklopim u ekipi. Ja sam počeo pripreme s Krupom i mislim da ne zaostajem za ostatkom ekipe što se tiče kondicije", rekao je Kajkut za SportSport.ba.

On je u Mostar došao kako bi osvojio titulu prvaka, a svojim iskustvom će pokušati što više pomoći.

"Ambicije kluba su visoke. Prvi smo, nadam se da ćemo tamo ostati. Želim da svojim iskustvom dodatno pomognem klubu u tom cilju", istakao je Kajkut, koji smatra da ima još kandidata za naslov prvaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Željo i Sarajevo su najveći konkurenti, ali ne treba otpisati ni Slobodu", dodao je Kajkut.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.