Hull odnio bod sa Old Trafforda

Manchester bez pobjede protiv pretposljednje ekipe

Fudbaleri Manchester Uniteda nisu uspjeli večeras da pobjede ekipu Hull Cityja na domaćem terenu u okviru 23. kola Premiership. Meč je završen rezultatom 0:0.

United je bio danas veliki favorit jer igraju u sjajnoj formi, ali ipak nisu uspjeli da dođu do pobjede protiv ekipe koja je pretposljednja na tabeli. 

Crveni đavoli su imali samo nekoliko dobrih prilika večeras. Prvo je Ibrahimović zaprijetio u 15. minuti, ali Jakupović je odbranio njegov udarac. U nastavku meča pokušavali su Pogba i Rashford dva puta, ali bezuspješno. Posljednju priliku United je imao u petoj minuti sudijske nadoknade kada je Pogba pokušao, ali Jakupović je i to odbranio. United je nakon ovog remija pao tek na 6. mjesto sa 42 boda, dok je Hull ostao u opasnoj zoni sa 17 bodova.

U drugom meču koji je počeo u istom terminu, Stoke i Everton su podijelili bodove odigravši 1:1. Strijelac za Stoke bio je Crouch u 7. minuti, dok je autogol na drugoj strani postigao Shawcross.

Potražite više informacija na temu Premier league:



Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.