Jose Mourinho ne želi Francuza

Ne žele svi Griezmanna u Unitedu

Midhat Šljivak

Antoine Griezmann spominje se kao novo pojačanje Manchester Uniteda u narednoj sezoni.

Mediji u Španiji i Engleskoj su prethodnih dana objavili kako je United dogovorio transfer Griezmanna narednog ljeta, što su navijači tima s Old Trafforda dočekali s oduševljenjem.

Ipak, ne slažu se svi sa dolaskom francuskog fudbalera na Teatar snova. Navodno menadžer Crvenih đavola Jose Mourinho nije za njegov dolazak, iako rukovodstvo tima radi sve kako bi ga dovelo u svoje redove.

Engleski novinari su danas pitali Posebnog za mišljenje o dolasku Griezmanna i dobili su sasvim kratak odgovor.

"Nema smisla pričati o ljetnom prelaznom roku 3. februara", kratko je rekao Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Špekulacije o dolasku sjajnog Francuza u Manchester su sve jače. Čini se kako će i portugalski stručnjak morati da popusti pred željama klupskog rukovodstva i Griezmann bi od ljeta mogao postati nova Unitedova "sedmica".

Madridski Atletico, čiji dres nosi ovaj fudbaler, na transferu bi mogao inkasirati čak 100 miliona eura.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.