Duel federalnih prvoligaša

Sloga i Budućnost remizirali u prijateljskom susretu

Samir Mlaćo

Nogometaši Sloge iz Siminog Hana i Budućnosti iz Banovića remizirali  su u prijateljskom duelu. Bilo je 1:1, a treneri oba tima mogli su biti zadovoljni viđenim.

Sloga je provela u 35. minuti preko Mirela Ibrahimovića, što je bio i konačan rezultat prvog poluvremena. U drugom poluvremenu Banovićani dolaze do izjednačujućeg pogotka, a strijelac je bio je 80. minuti Ćamil Smajlović. On je uputio udarac sa 20-tak metara, a lopta je na putu do gola pogodila jednog igrača Sloge, te promijenila smjer.

FK Sloga Simin Han - FK Budućnost Banovići 1:1 (1:0)

FK Sloga: Hamzabegović, Todorović, Moranjkić, Pantić, Atlagić, D. Todorović, Vejzović, Musić, Ibrahimović, Omerović, Isanović. Još su igrali: Pantić, Hodžić, Mehić, Islamović, Mešić, Ramić, Subašić, Sjepanović, Ahmetović, Habibović, Radovanović. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

FK Budućnost: Mujkić, Đezić (Šehić), Kovačević, Džinić, Mahmutović, Trumić, Mustafić, Pirić, Zulić, Beširović, Mujić. U drugom poluvremenu još su igrali: Lugavić, Jaranović, Aljukić, Ćehajić, Smajlović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.