Drenthe postao reper

Bivši fudbaler Real Madrida snimio prvu rap pjesmu

Kroz Real Madrid je u prošlosti prošlo mnogo fudbalera koji su stizali kao velika pojačanja, a odlazili kao promašaji.

Jedan od njih je svakako i Royston Drenthe, koji je 2007. godine došao iz Feyenoorda za 14 miliona eura. U Realu se nije snašao, a vrijeme je pokazalo da nije kalibar da igra u jednom od najvećih svjetskih klubova.

Uslijedile su epizode u Herculesu i Evertonu, a kada mu je 2012. godine istekao ugovor sa Realom, stvari su krenule nizbrdo. Igrao je u Rusiji, Turskoj i u engleskim nižim ligama, da bi 2015. postao član Baniyasa iz UAE.

S ovim timom se rastao u julu 2016. godine i čini se da je tada odlučio i završiti svoju karijeru, iako to nije zvanično objavio.

Dok pauzira od fudbala, Drenthe se okrenuo novom poslu. Postao je reper i snimio je svoju prvu pjesmu, koja je privukla veliki broj komentara.

Njegovo umjetničko ime je Roya2Faces, a pjesma se zove Paranoia. Kao što možemo vidjeti, drastično je promijenio i imidž...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.