Bivši igrač Želje sa zastavom s ljiljanima na Nou Campu

Eldin Adilović pratio El Clasico

Bivši igrač Želje sa zastavom s ljiljanima na Nou Campu

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone i Real Madrida danas su podijelili bodove na Nou Campu odigravši 1:1 u meču 14. kola La Lige.

Katalonski klub je imao prednost do samog finiša utakmice kada je mrežu Barcelone zatresao Sergio Ramos. Ipak, zanimljiv detalj u finišu prvog dijela viđen je na tribinama stadiona u Barceloni.

Naime, na tribinama Nou Campa vijorila se zastava s ljiljanima, a nakon meča poznato je i ko je donio zastavu. El Clasico pratio je nekadašnji napadač Željezničara, Eldin Adilović, koji je na svom Instagram profilu otkrio da je on "krivac" što su Ljiljani danas krasili stadion Barcelone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi