Trener Plemića iz Mostara

Barbarić nakon Gabele: Najvažnije je da nije bilo povreda

M. Maksimović

U svom desetom nastupu na tradicionalnom turniru Andrija Anković u Gabeli, Zrinjski se okitio petim naslovom, tačnije odbranio je titulu iz prošle godine,

Pogotkom Ognjena Todorovića Plemići su u finalu porazili trećeplasirani tim Druge HNL, Goricu.

“Najvažnije je da je turnir protekao bez povreda. Sedmicu pred nama iskoristit ćemo da osvježimo ekipu i nastavimo s radom. U Gabeli smo nakon napornih priprema u Istri imali težak teren za igranje i time nisam zadovoljan”, izjavio je trener Ivica Barbarić.

Na pitanje ima li iskristaliziran sastav za Čelik, trener Zrinjskog je odgovorio:

“Svi igrači ravnopravni konkurišu za tim i tako će biti do kraja. Važno je da dobro rade, da se takmiče tijekom sedmice, a na kraju ćemo vidjeti ko će igrati”, dodao je.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.