Barbarić već ima tim za prvo kolo?

Za meč u Zenici

Barbarić već ima tim za prvo kolo?

M. Maksimović

Zrinjski proljeće dočekuje s mnogo optimizma, a prvi meč donosi gostovanje u Zenici za manje od dvije sedmice.

Iako je kadar Plemića pretrpio dosta promjena, uzimajući u obzir utakmice koje su odigrane tokom priprema, može se pretpostaviti sastav za prvo kolo.

U timu bi se vjerovatno našli Slobodan Jakovljević i Oliver Petrak, kada bi imali pravo nastupa, međutim njih dvojica ipak neće konkurisati za meč s obzirom na suspenzije zbog kartona. Od novajlija će meč u Zenici vjerovatno započeti četvorica, i to Kenan Pirić, Zvonimir Blaić, Tonći Kukoč i Nermin Jamak.

Ivica Barbarić će ostati vjeran formaciji koju je forsirao  i Vinko Marinović. Mjesto na golu tako će vjerovatno pripasti Piriću koji će zamijeniti Kozića, dok će zadnju liniju činiti Blaić, Bogdanović, Katanec i Kukoč. Vezni red trebali bi činiti Nermin Jamak i Tomislav Tomić, te Toni Jović po desnoj, odnosno Ognjen Todorovićpo lijevoj strani.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mjesto iza napadača rezervisano je za Nemanju Bilbiju, dok će najbliži golu ostati Jasmin Mešanović. Saša Kajkut priliku ćečekati iz drugog plana.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi