Veliko pojačanje za bh. prvaka

Službeno: Graovac se vratio u Zrinjski

Daniel Graovac danas se i zvanično pridružio Zrinjskom, potvrdio je na zvaničnoj stranici aktuelni bh. prvak. 

Fudbaler koji je u martu 2016. godine debitovao za "A" reprezentaciju BiH došao je u Zrinjski na posudbu iz Royal Mouscrona, a mostarskoj javnosti se ne treba posebno predstavljati. Prije nego što je otišao u inostranstvo nosio je dres s lentom pune tri i pol godine. 

Graovac se u proteklom periodu nije naigrao u Belgiji i povratak u Zrinjski se ispostavio kao najbolja opcija, a Pod Bijeli brijeg je stigao s nadom da može s Plemićima osvojiti treći naslov prvaka Bosne i Hercegovine. 

Navijači Zrinjskog su prošle sezone dali Graovcu nagradu Filip Šunjić Pipa zbog onoga što je pokazivao na terenu i načina na koji je predstavljao klub. Dodajmo i to da je Graovac ponovo zadužio dres sa brojem pet.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.