Zrinjski u petak s Radomljem, Lučko protivnik dan kasnije

Pripremne utakmice

Zrinjski u petak s Radomljem, Lučko protivnik dan kasnije

M. Maksimović

Zrinjski će do starta proljetnog dijela prvenstva odigrati još dvije test utakmice. 

U petak od 15 sati u Međugorju protivnik će biti slovenski prvoligaš NK Radomlje, a dan kasnije od 14 sati, u posljednjem pripremnom susretu, u Mostaru će gostovati hrvatski drugoligaš  Lučko. 

Mostarci proljeće otvaraju s četiri boda više u odnosu na Sarajevo, a prvi protivnik u drugom dijelu prvenstva bit će im Čelik u Zenici. 

Zrinjski je tokom zimskih priprema pod palicom Ivice Barbarića odigrao šest utakmica. Ostvareno je pet pobjeda i jedan remi. Na početku je stradala Neretva Metković sa 7:1, potom Mladost Lučani s 2:0, te Hradec Kralove s 3:1. Jedini remi upisan je u duelu s Koperom (0:0), dok su u Međugorju poraženi Gorica s 1:0 i drugi tim Hajduka rezultatom 2:1.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi