Zbog snježnih padavina

Otkazana generalka Viteza i Širokog Brijega

Samir Mlaćo

Generalka nogometaša Viteza i Širokog Brijega koja je bila zakazana danas u Vitezu ipak neće biti odigrana. 

Razlog su loše vremenske prilike, te snijeg koji od jutros neprestano pada u Vitezu, pa su čelnici oba kluba u dogovoru odlučili da se meč ipak ne igra. 

Prvobitno je bilo planirano da se ovaj susret igra na stadionu NK Rijeka u Vitezu, a zatim je pomjeren na Gradski stadion u ovom gradu. 

Potvrdu odgode utakmice objavili su iz kluba sa Pecare.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zbog loših vremenskih prilika i snijega koji je počeo noćas padati u središnjoj Bosni odgođena je današnja pripremna utakmica s Vitezom", piše službena facebook stranica NK Široki Brijeg.

NK Vitez će drugi dio sezone otvoriti gostovanjem kod FK Sarajevo, a Širokobriježani će na Piroti odmjeriti snage sa Metallegheom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.