Vitez u subotu protiv Širokog Brijega

Generalka za Vitez

Vitez u subotu protiv Širokog Brijega

Dino Kurbegović

Nogometaši Viteza privode kraju pripremni period prije nastavka prvenstva u Premijer ligi. Vitežani su zimski prelazni rok dobro iskoristili, pojačali su svoju ekipu s trojicom ofanzivnih igrača Vernesom Selimovićem, Elvisom Bibićem i Namirom Alispahićem. Pored toga što su doveli trojicu igrača, zadržali su cijelu ekipu na okupu što je sigurno prednost u odnosu na ostale ekipe.

Slaven Musa je zadovoljan kako su odrađene ove pripreme, nije bilo težih povreda, samo se ubrzo očekuje povratak na teren Barišića, koji se povrijedio za vrijeme odmora igrajući mali nogomet. Ostali igrači su zdravi i spremni za nastavak prvenstva, gdje je cilj zadržati ili popraviti situaciju na tabeli. Opstanak neće doći u pitanje, te će sigurno klub biti mirniji u završnici prvenstva u odnosu na prethodne godine, kada su do posljednjeg kola strijepili za opstanak.

Vitez će prvu utakmicu u nastavku prvenstva igrati na Koševu protiv Sarajeva, a generalku pred ovaj duel će imati u subotu 18. februara na stadionu NK Rijeka u Vitezu. Protivnik će im biti ekipa Širokog Brijega, koja je isto tako u ovom prelaznom roku dovela nekoliko igrača, a promijenili su i trenera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ova utakmica se igra s početkom 14:30 sati a očekuje se i veći broj publike koja se zaželjela utakmica.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi