Foto: GNK Dinamo

Potvrdio odličnu formu

Hodžić donio pobjedu Dinamu i najavio blistavo proljeće

Bh. napadač Armin Hodžić bio je strijelac jedinog pogotka na utakmici Dinama i Slaven Belupa, koja je odigrana na Maksimiru.

Modri su slavili sa 1:0 a bivši napadač Željezničara je pogodio u 42. minuti iz penala.

Za Hodžića je ovo bio tek treći gol u ovoj sezoni HNL-a, ali je jasno da bi taj broj bio mnogo veći da je više igrao u prvom dijelu sezone, kada je neopravdano bio u drugom planu trenera Dinama. Da igra u velikoj formi dokaz su i njegovi golovi na pripremama Dinama, gdje se u strijelce upisivao na gotovo svakoj utakmici.

Armin Hodžić je u pobjedi Dinama odigrao svih 90 minuta, dok je drugi bh. fudbaler Amer Gojak izašao u 71. minuti, kada ga je zamijenio Sammir.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo je i dalje drugi na tabeli HNL-a sa tri boda manje u odnosu na Rijeku, koja svoj meč 21. kola igra sutra.


Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.