Foto: GNK Dinamo

U vrhunskoj formi

Hodžić: Ne sjećam se jesam li ikada promašio penal

Bh. reprezentativac Armin Hodžić potvrdio je da se nalazi u vrhunskoj formi. 

Nakon što je prethodno briljirao na pripremama Dinama, Hodžić (22) je golgetersku seriju nastavio u prvenstvu i u prvom meču proljetnog dijela HNL-a je postigao gol protiv Slaven Belupa.

U listu strijelaca Hodžić se upisao pogotkom iz penala, a nakon utakmice izjavio je da se ne sjeća da je ikada u karijeri bio neprecizan sa bijele tačke. 

"Bitno je da smo pobijedili. Prva utakmica je uvijek najteža, tako je bilo i ovoga puta. Zadovoljan sam pobjedom, tako i svojom igrom, ali bodovi su najvažniji", izjavio je Hodžić, čiju izjavu prenose hrvatski mediji, te dodao:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Penal? Srećom, zabio sam. I to na svoj način. Snažno i visoko. Ne sjećam se jesam li ikada u karijeri promašio penal, mislim čak da nisam. Ali, nema brige, u ovom timu je svako spreman pucati penal i preuzeti odgovornost", dodao je.

Gol protiv Slaven Belupa bio je Hodžiću treći u dosadašnjem dijelu sezone. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.