Velšanin je impresioniran

Giggs: Nevjerovatno je kako igra Ibrahimović

Legendarni velški fudbaler Ryan Giggs impresioniran je igrama Zlatana Ibrahimovića u Manchester Unitedu. 

Iako su mnogi bili skeptični kada je došao na Old Trafford, u tridesetim godinama života Ibrahimović bilježi fenomenalne partije u dresu "crvenih đavola" i trenutno je prvi strijelac ekipe sa 15 postignutih golova. 

Oduševljen igrama koje prikazuje Ibrahimović je i legendarni Ryan Giggs.

"Moram priznati da nisam očekivao da će biti ovako dobar kad je dolazio. No, način na koji igra i količina golova koje je zabio je prosto nevjerovatna", kazao je Giggs, pa nastavio:

"Nije lako igrati u njegovim godinama. Jedna slaba utakmica i odmah krenu priče kako nisi dobar. Ali Zlatan još nije odigrao loš meč otkad je došao."

Giggs je na kraju usporedio Zlatana sa Cantonom. 

"Zlatan i Eric su isti. Potpuno su na zemlji i ne daju da ih brojne pohvale sa svih strana zanesu. Pogledajte Zlatana, zabije hat-trick St. Etienneu i onda kao da se ništa nije dogodilo uđe u nedjelju u igru protiv Blackburna i spasi ih. Odličan je", istakao je Velšanin.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United je Ibrahimovića doveo potpuno besplatno nakon što mu je istekao ugovor sa Paris Saint-Germainom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.