Veziri slavili nakon preokreta

Travnik bolji od Zmaja, sutra protiv Posušja

S. Mlaćo

Iako su jučer na žrijebanju parova Kupa naše zemlje dobili jednog od najtežih mogućih protivnika, FK Sarajevo, u NK Travnik na pripremama u Makarskoj vlada sjajna atmosfera. 

Veziri su jučer u Hrvatskoj savladali RNK Zmaj iz Makarke, iako je član 3. HNL prvi došao vodstvo. Ipak, u nastavku se Travničani bude te pogotcima Alispahića i Smajića dolaze do pobjede. 

U ponedjeljak su izabranici Osme Bajrića remizirali protiv RNK Split 2:2, a sutra će put kući. Odigrati će još utakmicu protiv nekadašnjeg premijerligaša, danas člana Druge lige FBiH grupa Jug NK Posušje. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Drugi dio sezone u Prvoj ligi Federacije NK Travnik će otvoriti gostovanjem kod mostarskog Veleža. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.