NK Travnik spremio brojna iznenađenja za svoje navijače

Navijači će doći na svoje

NK Travnik spremio brojna iznenađenja za svoje navijače

S. Mlaćo

Nogometaši Travnika u četvrtak putuju na završni dio priprema u Makarsku, a vrijedno rukovodstva kluba iz dana u dan također vrši pripreme za drugi dio sezone Prve lige Federacije.

Čelnici popularnih Vezira spremaju iznenađenja za sve navijače ovog kluba, a jedno od njih je i pokretanje zvaničnog fan shopa kluba. 

Za sve simpatizere i navijače kluba bit će dostupna i online prodaja, ali i prodaja pred utakmice na nekoliko lokaciju u gradu u popularnom Vezirskom kutku. 

Sprema se veliki broj navijačkih asortimana, a jedan od njih je i majica sa likom legende kluba rahmetli Elvedina Varupe. 

Također u prodaji će se naći i članske karte, a sav prihod od istih će biti investiran u izgradnju Vezirskog salona, obnovu klupskih prostorija i nove investicije na stadionu Pirota. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Klasična članska je 40 KM dok je članarina za penzionere, maloljetnike i pripadnice ljepšeg spola 20 KM. Svi članovi će dobiti brendiranu 1992 majicu, besplatan ulaz na sve utakmice do kraja ove sezone, besplatnu upotrebu WiFi-a na stadionu i 10% popusta na artikle u fan shopu. VIP košta 500 KM,  a VIP članovi će dobiti i stolice sa svojim imenom u Vip loži. Prihod od VIP članarina će biti investiran u uređivanje VIP lože te izgradnju terena za omladinski pogon. Broj VIP članova je ograničen", potvrdili su iz NK Travnik za SportSport.ba.

Također, na zvaničnoj stranici kluba će biti redovni izvještaji o broju članova, te finansijski izvještaji vezani za članarine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti