Fudbaler Širokog Brijega

Wagner: Dobro je što se igra u Banjoj Luci

M. Maksimović

Kapitena Širokog Brijega Wagnera Santosa Laga obradovala je vijest da će se sutrašnji meč Metalleghea i Širokog Brijega umjesto u Travniku igrati u Banjoj Luci. 

Brazilski fudbaler kaže da je teren povoljniji na banjalučkom stadionu i da će to pogodovati Širokobriježanima.

“Upravo putujemo gore, atmosfera je dosta dobra i sve nas je na neki način obradovalo to što se meč igra na stadionu Borca. Gore je bolji teren i dosta su bolji uslovi”, rekao je Wagner, koji je tokom zime pratio dešavanja i u klubu iz Jajca.

“Dosta su promijenili tim u odnosu na jesenji dio. Imaju nekoliko mladih igrača koji su možda nepoznanica, što može biti mač s dvije oštrice jer su takvi igrači uvijek željni dokazivanja i dovoljno motivisani. Vidjet ćemo sutra kako će biti”, dodao je.

Ambicije Širokog i ovog puta su visoke.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Želimo pobijediti i moramo se maksimalno potruditi da u toj namjeri uspijemo. Preipreme koje su za nama bile su kvalitetne i siguran sam da smo spremni da proljeće otvorimo trijumfom”, rekao je Brazilac za kraj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.