Otkazana generalka Viteza i Širokog Brijega

Zbog snježnih padavina

Otkazana generalka Viteza i Širokog Brijega

S. Mlaćo

Generalka nogometaša Viteza i Širokog Brijega koja je bila zakazana danas u Vitezu ipak neće biti odigrana. 

Razlog su loše vremenske prilike, te snijeg koji od jutros neprestano pada u Vitezu, pa su čelnici oba kluba u dogovoru odlučili da se meč ipak ne igra. 

Prvobitno je bilo planirano da se ovaj susret igra na stadionu NK Rijeka u Vitezu, a zatim je pomjeren na Gradski stadion u ovom gradu. 

Potvrdu odgode utakmice objavili su iz kluba sa Pecare.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zbog loših vremenskih prilika i snijega koji je počeo noćas padati u središnjoj Bosni odgođena je današnja pripremna utakmica s Vitezom", piše službena facebook stranica NK Široki Brijeg.

NK Vitez će drugi dio sezone otvoriti gostovanjem kod FK Sarajevo, a Širokobriježani će na Piroti odmjeriti snage sa Metallegheom.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi