Foto: EPA

Hysaj želja Josea Mourinha

Albanac na Old Traffordu?

Midhat Šljivak

Elseid Hysaj, 23-godišnji desni bek Napolija, karijeru bi mogao nastaviti u redovima Manchester Uniteda.

Kako navode italijanski mediji, skauti Crvenih đavola večeras borave na meču Napolija i Atalante, gdje će imati zadatak da prate albanskog fudbalera, ali i veznjaka tima iz Bergama Francka Kessieja.

Ovaj dvojac bi veoma lako karijeru mogao nastaviti na Teatru snova. Jose Mourinho je veoma zainteresovan za njihove usluge, a skauti su poslati večeras u Napulj, kako bi dali dodatno mišljenje.

Kessie se već ranije povezivao s mnogobrojnim velikanima. Željeli su ga Chelsea i Roma tokom zime, a sada se u igru uključio i Manchester United.

S druge strane ovo je prvi put da se Hysaj povezuje s prelskom u redove engleskog velikana i sigurno bi eventualni transfer predstavljavo veliku stvar za albanski fudbal.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sjajni desni bek ove sezone igra zaista fantastično. Ovo mu je druga godina u dresu ekipe sa San Paola, a stigao je iz redova Empolija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.