Oporavio se od lakše povrede

Tonći Kukoč u kombinaciji za duel sa Krupom

Samir Mlaćo

Drugi dio sezone u BH Telecom Premijer ligi naše zemlje nogometaši Zrinjskog otvorili su remijem proiv zeničkog Čelika (1:1).

Prednost Plemića u odnosu na Željezničar i Sarajevo se smanjila, a priliku za novu pobjedu izabranici Ivice Barbarića imat će već u subotu kada pod Bijeli brijeg gostuje Krupa. 

U ovom susretu Barbarić će na raspolaganju imati i Tonćija Kukoča, koji je duel sa Čelikom propustio zbog povrede mišića. 

Za SportSport.ba je potvrdio da je dobio zeleno svjetlo od doktora, te da očekuje svoje prve zvanične minute u novom klubu. Kukoč je dosadašnjoj karijeri između ostalih nastupao za Como, Livorno, Bresciu, Hajduk, Mosor, Istru, a bio je i mladi reprezentativac Hrvatske. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.