Tomić: Nadali smo se pobjedi

Fudbaler Zrinjskog

Tomić: Nadali smo se pobjedi

M. Maksimović

Tomislav Tomić bi da nije Čelik postigao izjednačujući pogodak na sinoćnjoj utakmici na Bilinom polju, bio junak navijača Zrinjskog. 

Jedini strijelac za Plemiće na kraju nije zadovoljan, priznajući da je očekivao pobjedu.

“Loša utakmica s obje strane, s mnogo prekida i malo efektivne igre. Znali smo da će biti teško, u Zenici Željezničar i Sarajevo nisu pobijedili pred polupraznim trbinama, dok smo se mi ipak nadali pobjedi. Šta je tu je, moramo razmišljati o budućnosti i nastaviti dalje“, izjavio je Tomić.

Zrinjski će u narednoj sedmici u prvoj utakmici pred svojim navijačima biti domaćin Krupi koju u prvom dijelu sezone nisu uspjeli pobijediti.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi