Devet golova u Kaknju

Mladost i Bosna Sema igrali za publiku

E. Škorić

U nevjerovatnoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH Mladost je pobijedila ekipu Bosna Seme sa 6:3.

U Kaknju je viđeno čak devet pogodaka u duelu premijerligaša i prvoligaša. Kako se i očekivalo, Mladost je bila bolja i zasluženo je slavila, ali su i gosti iz Sarajeva uspjeli da postignu dva gola.

Domaći tim je vodio 2:0 na poluvremenu. Prvo je Sinanović u 10. postigao autogol da bi u 44. minuti Husić povisio na 2:0.

U nastavku čak sedam pogodaka. Aganspahić je povisio na 3:0, potom je Šišić pogodio, a Ramović povisio na 5:0.

Do kraja lude i neobične utakmice Bosna je zabila tri, a domaći tim još jedan gol, pa je završeno rezultatom 6:3 i na Koševu ćemo saznati ko će proći u polufinale Kupa. Jasno, Mladost je sada puno bliža tome.

Mladost - Bosna Sema 6:3

Mladost: Lalić, Galić, Laštro, Husić, Sušić, Aganspahić, Rizvanović, Maksimović, Brkić, Ramović, Isaković.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Bosna Sema: Hodžić, Sinanović, Muharemović, Đedović, Varatanović, Mujić, Alihodžić, Ćatić, Mujić, Murga, Dudo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.