Napušta li Bayern?

Douglas Costa izrazio nezadovoljstvo

Edmir Škorić

Brazilski nogometaš Douglas Costa priznao je kako je nezadovoljan.

Costa ne može da 'svari' što nije standardan prvotimac Bayerna, a navodno želi i veća primanja u klubu, nakon čega mu je predsjednik kluba Uli Hoeness poručiokako nije socijalni slučaj.

"Slagao bih kada bih rekao da sam uvijek sretan ovdje. U ovom trenutku ne znam da li je realnije da ostanem ili da odem negde gdje ću više igrati", rekao je Brazilac

On je ove sezone zabio šest golova i upisao devet asistencija u svim takmičenjima ove sezone, ali Carlo Ancelotti ga baš i ne voli puno, pa ispred njega igraju Robben, Coman, Ribery...

Costa je u Bayern stigao iz Šahtara, a ponikao je u brazilskom Gremiju. Za nacionalni tim je u 18 mečeva postigao tri pogotka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.