Costa: Žele me klubovi iz Engleske, Španije i Francuske

Brazilac priznao

Costa: Žele me klubovi iz Engleske, Španije i Francuske

Brazilski fudbaler iz redova Bayerna Douglas Costao priznao je da ima ponude drugih klubova, ali trenutno ne razmišlja o odlasku iz Bayerna. 

Costa igra sjajno u dresu Bayerna otkad je na ljeto 2015. godine stigao iz ukrajinskog Šahtara.

On je ove sezone postigao tri pogotka te je upisao i tri asistencije u Bundesligi, a poručio je da trenutno ne razmišlja o odlasku iz Bayerna, ali da se nikada ne zna šta nosi budućnost.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Ne želim napustiti Bayern. Sa Bayernom želim osvajati titule i mislim da mi ovdje može biti vrhunac karijere. San mije osvojiti naslov svjetskog prvaka sa Brazilom i tada mogu razmišljati o transferu. Ovdje sam već godinu i pol dana. Prilagodio sam se, upoznao sam grad i naučio jezik. Ipak, nikada ne znate šta nosi budućnost", rekao je Costa pa e osvrnuo i na ponude koje za sada ima.

"Ne bih sada o imenima, ali imam kontakte sa nekim klubovima iz Španije, Franmcuske i Engleske. Imam ugovor sa Bayernom do 2020. godine. Fudbale je biznis i onaj ko me želi u svojoj ekipi morat će platiti Bayernu", rekao je Costa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi