Zrinjski gostuje kod Mladosti

Tomić: Ligu za prvaka želimo dočekati s dvije pobjede

M. Maksimović

Gorak okus poraza od Širokog Brijega u srijedu tim Zrinjskog pokušat će isprati na današnjem gostovanju kod Mladosti u Doboju kod Kaknja. 

Jedan od najboljih igrača, Tomislav Tomić očekuje dobru igru i pozitivan rezultat. 

“Mladost je kvalitetan tim dobro vođen od strane gospodina Musemića koji poznaje Premier ligu. Oni su pred današnji susret rastrećeni, ne mogu ispasti, a ne mogu ni u Ligu za prvaka, a ta njihova rasterećenost odvela ih je do trijumfa nad Slobodom kada su igrali jako dobro, dok su na Grbavici izgubili, a prema prikazanom bili ravnopravan protivnik. Mi moramo gledati sebe, moramo skupiti glave, probati pobijediti i podignuti samopouzdanje. Imamo još posljednju utakmicu protiv Metalleghea i želja je da s dvije pobjede mirno uđemo u Ligu za prvaka“, rekao je.

Zbog povrede danas u timu neće biti Tonćija Kukoča, dok je zbog tri žuta kartona odsutan kapiten Pero Stojkić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.