Pomoćni trener Zrinjskog

Ivanković: U fudbalu je sve moguće, pa i nadoknaditi 0:2

M. Maksimović

Zrinjski je spreman za revanš četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine u Širokom Brijegu. 

Poraz od Širokog u prvom susretu pokvario je raspoloženje među igračima Ivice Barbarića, ali je danas atmosfera znatno bolja s obzirom na trijumf nad Mladosti u prvenstvu.

“Pred nama je teška utakmica nakon prve koja je bila ispod nivoa. Široki je tog dana iskoristio sve naše mane i pobijedio. U fudbalu je sve moguće, pa i da nadoknadimo zaostatak. Ja iskreno vjerujem da moćemo do rezultata koji garantuje polufinale”, rekao je trener u stručnom štabu Mario Ivanković.

Ohrabrila ga je i prvenstvena pobeda u Doboj Kaknju.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

“Ohrabruje igra i zalaganje na toj utakmici. Pobjeda je donijela i potrebno samopouzdanje pred sutrašnji revanš. Ako pristup na Pecari bude kao u Doboju, rezultat neće izostati. Znamo da je Širokom Kup jedina nada i da će u utakmicu ući maksimalno, ali naš cilj je jasan”, dodao je. 

Osim Tonćija Kukoča svi igrači zdravi, s tim što u timu neće biti ni Kenana Pirića, ni Saše Kajkuta koji su u Kupu igrali za Slobodu, odnosno za Krupu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.