Ronaldova želja

Ronaldo došao kod Pereza s molbom da dovede Silvu

Edmir Škorić

Još jedan portugalski igrač mogao bi uskoro obući dres slavnog Real Madrida.

Mnogo je Portugalaca posljednjih godina igralo ili igra u Real Madridu, a naravno najuticajniji je Cristiano Ronaldo, koji godinama slovi za prvo ime Kraljeva.

Ronaldo ima dobar odnos sa vodstvom kluba, što je i razumljivo obzirom na njegovu ulogu u timu, a navodno je od predsjednika kluba Florentina Pereza poručio da dovede njegovog zemljaka.

Kako pišu mediji u Španiji, Ronaldo želi da Perez u Real dovede 21-godišnjeg igrača Porta Andreaa Silvu, koji je također i na meti engleskih velikana.

Porto itekako cijeni prvog strijelca, pa ga ne želi pustiti ispod 60 miliona eura, ali Ronaldo se nada da će mu Perez ispuniti još jednu želju, a ni sam Zinedine Zidane nema ništa protiv da dobije takvog igrača u timu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Silva je u 34 utakmice u svim takmičenjima ove sezone postigao 20 pogodaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.