Kakvo bi to uživanje bilo: U aprilu čak tri El Clasica?

Postoji realna mogućnost

Kakvo bi to uživanje bilo: U aprilu čak tri El Clasica?

Edmir Škorić

Zamislite da se u samo 30 dana odigraju tri El Clasica? E pa to je sada itekako moguće.

U petak će se održati žrijeb parova četvrtfinala Lige prvaka i ne postoje nikakva ograničenja - svako može dobiti svakoga  za rivala.

Tako španski mediji već sada špekulišu da bi se moglo desiti da igraju Real Madrid i Barcelona, što bi bilo finale prije finala, ali i prava poslastica za sve nogometne zaljubljenike.

Uz to, obzirom da 23. aprila u sklopu prvenstva Real na Santiago Bernabeu dočekuje Barcelonu, onda bi to značilo da će u aprilu biti odigrana tri El Clasica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real je u osmini finala Lige prvaka lako eliminisao Napoli, Barca je na nevjerovatan način izbacila PSG i ove ekipe svakako su sada favoriti za naslov prvaka Evrope, a žestoku bitku vode i u Španiji. Real trenutno ima dva boda više i utakmicu manje, pošto je njihov ljuti rival u subotu izgubio od Deprotiva u gostima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi