Stigao do brojke 200

Modrić ponosan na jubilej u Real Madridu

Hrvatski fudbaler Luka Modrić odigrao je nedjelju 200. meč sa Real Madrid. 

U utakmici protiv Betisa ovaj iskusni vezista je nastupio 200. put u dresu Real Madrida, uključujući sva takmičenja, a povodom lijepog jubileja izjavio je da se nada osvajanju titule prvaka Španije. To sa kraljevskim timom nije uspio od dolaska u klub 2012. klub.

"Vjerujem da sam napredovao kao igrač i osoba. Ovdje sam svaki dan okružen velikim igračima i trenerima, pa me je to učinilo većim i zrelijim na terenu i igri", poručio je Modrić.

Dodao je Modrić i da će svaka naredna utakmica biti kao finale. 

"Biće teško dalje pobjeđivati, jer pred kraj sezone bodovi svima trebaju. Zato će svaka naredna utakmica biti poput finala. To se vidjelo i u La Coruni gdje je Barcelona izgubila bodove, a vidjelo se i našem meču protiv Betisa", riječi su Modrića. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Povodom jubileja Realov predsjednik Florentino Perez je hrvatskom fudbaleru u nedjelju poklonio dres sa brojem 200. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.