EPA

Fudbaler Cityja nakon ispadanja

Kolarov: Lošiji tim je prošao dalje

Srbijanski fudbaler Aleksandar Kolarov nakon ispadanja iz Lige prvaka izjavio je da je lošiji tim prošao dalje. 

Monaco je u revanšu nadoknadio 5:3 iz Manchestera i prošao dalje zahvaljujući više postignutih golova u gostima, a poslije eliminacije Aleksandar Kolarov je izjavio da je lošiji tim prošao dalje i pozvao je saigrače da ne klonu duhom. 

"Trenutak je veoma bolan, bio je težak dan za nas, ali moramo da gledamo naprijed. Odigrali smo ukupnih 6:6, mislim da smo bolji tim, ali je Monaco slavio zbog golova u gostima. Mi nismo u prvom poluvremenu bili na nivou i moramo da čestitamo Monacu", izjavio je Kolarov nakon utakmice. 

Iskusni defanzivac je dodao da Manchester City na pravi način mora završiti sezonu u Engleskoj. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ostala su još dva mjeseca do kraja sezone i moramo da budemo pravi u Premier ligi i FA kupu. Neophodno je da radimo jako, da napredujemo svaku utakmicu i vidjet ćemo kako će na kraju da ispadne", riječi su Kolarova. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.