Pišu italijanski mediji

Manchester City spremio 30 miliona funti za Rudigera?

Ekipa Manchester Cityja namjerava ovog ljeta kupovati u Rimu.

Naime, City ima velikih problema u posljednjoj liniji tima, a španski stručnjak na njihovoj klupi Pep Guardiola imat će pune ruke posla kada je u pitanju prelazni rok. Naime, engleski mediji prenose kako je Guardiola spreman da promijeni gotovo pola ekipe kako bi rezultati konačno bili bolji, a odbrana je za sada najkritičnija linija tima. 

Navodno Guardiola sprema 30 miliona funti kako bi na ljeto nagovorio Nijemca iz redova Rome Antonia Rudigera da mu se pridruži u Cityju. Podsjetimo, Rudiger u Italiji ima velikih problema sa rasizmom zbog čega želi da napusti ovu zemlju, a da li je baš City njegova naredna destinacija, ostaje nam da vidimo 

Rudiger je ove sezone odigrao 17 mečeva u Seriji A te je upisao jednu asistenciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.