Gospođa Bonucci o transferu: Bili smo jako blizu odluke
Foto: EPA

Bio blizu Manchester Cityja

Gospođa Bonucci o transferu: Bili smo jako blizu odluke

Midhat Šljivak

Defanzivac Juventusa Leonardo Bonucci konstantno se povezuje s nekoliko ekipa koje ga žele vidjeti u svojim redovima.

Navodno su Manchester City, Barcelona i Chelsea zainteresovani su za dovođenje sjajnog fudbalera, a njegova supruga Martina Maccari je otkrila kako su ozbiljno razmišljali o jednoj ponudi.

"Razgovarali smo o Manchester Cityju. Bili smo blizu odluke, ali nas je poremetila bolest našeg sina Mattea. To nam je bio prioritet i nismo ništa drugo spominjali", istakla je gospođa Bonucci.

Otkrila je i da njihov drug sin Lorenzo podržava ekipu Torina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Da, navijač je Torina. Još iz obdaništa on i najbolji prijatelj navijaju za njih. Idol mu je Andrea Belotti", dodala je Martina.

Bonucci je jedan od najboljih defanzivaca Evrope u ovom trenutku i tako da ne čudi što se konstantno povezuje s mnogobrojnim ekipama.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi